08 December 2019 06:16
HUBUNGI
Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Hartamas
Jalan 48/70A
Desa Sri Hartamas
50480 Kuala Lumpur

Tel: 03-62030048
Fax: 03-62030096

E-mail: principal@smksh.edu.my / pengetuasmksh@yahoo.com

Masa berurusan dengan
pejabat sekolah:

Isnin-Khamis
8.00pg-12.30tgh &
2.00-4.00ptg

Jumaat
8.00pg-12.00tgh &
2.45-4.00ptg

Ibu bapa dialu-alukan hadir ke sekolah untuk berurusan dengan pengetua/guru-guru tentang masalah persekolahan anak-anak. Untuk ini, sila berurusan di pejabat sekolah pada waktu pejabat. Tetapkan janji temu (appointment) terlebih dahulu untuk mengelakkan sebarang kesulitan.
DETIK

PT3 (Ujian Bertulis) 2019
0 hari lagi

SPM 2019
0 hari lagi

KEJOHANAN BALAPAN & PADANG
0 hari lagi

KEJOHANAN MERENTAS DESA
0 hari lagi

Live Traffic Feed
PENTADBIRAN SMKSH
Flash Clock
PELAWAT
Login
Username

PasswordNot a member yet?
Click here to register.

Forgotten your password?
Request a new one here.
Users Online
· Guests Online: 3

· Members Online: 0

· Total Members: 1,110
· Newest Member: BrianBrugs
Dari Meja Pengetua

.

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh, salam sejahtera, Salam Perpaduan dan salam 1 Seri Hartamas.

Guru-guru, Kakitangan , pelajar dan para ibubapa yang dihormati sekelian. Bersyukur kita kehadrat illahi kerana dengan limpahnya kita sekali lagi dapat menjadi Warga SMK Seri Hartamas . Saya juga rasa sangat bertuah kerana sekali lagi dapat menerajui SMK Seri Hartamas yang sangat saya sayangi.

Saya ingin mengucapkan selamat tahun baru 2017 kepada semua warga Seri Hartamas, semoga tahun ini membawa sinar kecemerlangan kepada kita semua.

Tahun 2016 telah kita tinggalkan dengan seribu kenangan, suka duka dan cabaran yang kita harungi bersama. Alhamdulillah dengan usaha, kerjasama antara sekolah, AJK PIBG dan ibubapa semua cabaran dapat tempuhi dengan sempurna. Saya ingin mengucapkan berbanyak terima kasih kepada semua guru, PIBG dan ibubapa yang banyak membantu sekolah pada tahun 2016. Tanpa bantuan semua kejayaan sekolah sukar dicapai.

Sekolah mempunyai banyak perancangan pada tahun 2017.Ini adalah untuk memacu sekolah menjadi sebuah sekolah yang cemerlang dalam bidang akademik, kokurikulum dan sahsiah. Kejayaan sebuahsekolah itu memang bergantung kepada semua warga sekolah. Saya harap semua warga sekolah akan memainkan peranan masing –masing untuk memastikan kejayaan sekolah. Saya sangat berharap semua ibubapa akan menyumbang kepakaran masing-masing dalam apa bidang pun bagi memastikan kejayaan anak-anak kita.

Akhir kata saya ingin mengucapkan sekalung penghargaan kepada semua warga SMK Seri Hartamas yang banyak memberi dorongan untuk kejayaan sekolah.

“DESIRE IS THE STARTING POINT OF ALL ACHIEVEMENTS”

Datin Zarina Binti Abd Rahman

Pengetua , SMK Seri Hartamas.

Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.