HUBUNGI

SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN SERI HARTAMAS
JALAN 48/70A
DESA SRI HARTAMAS
50480 KUALA LUMPUR

Tel: 03-62030048
Fax: 03-62030096

E-mail: wea0220@moe.gov.my

Masa berurusan dengan
pejabat sekolah:

Isnin-Khamis
8.00 pg-12.30 tgh &
2.00-4.00 ptg

Jumaat
8.00 pg-12.00 tgh &
2.45-4.00 ptg

IBU BAPA DIALU-ALUKAN HADIR KE SEKOLAH UNTUK BERURUSAN DENGAN PENGETUA/GURU-GURU TENTANG MASALAH PERSEKOLAHAN ANAK-ANAK. UNTUK INI, SILA BERURUSAN DI PEJABAT SEKOLAH PADA WAKTU PEJABAT. TETAPKAN JANJI TEMU (APPOINTMENT) TERLEBIH DAHULU UNTUK MENGELAKKAN SEBARANG KESULITAN.

INFO

DETIK

PT3 (Ujian Bertulis)
0 hari lagi

SPM FASA 1
0 hari lagi

SPM FASA 2
0 hari lagi

KEJOHANAN BALAPAN & PADANG
0 hari lagi

KEJOHANAN MERENTAS DESA
0 hari lagi

PAUTAN

Live Traffic Feed

Dari Meja Pengetua

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera, Salam Malaysia Bersih dan Salam Tahun Baru 2020. Segala puji-pujian dan kesyukuran kepada Allah SWT kerana dengan limpah dan kurniaNya kita masih dapat berbakti kepada SMK Seri Hartamas dengan penuh dedikasi dan kesetiaan. Saya berasa amat bertuah kerana masih dapat berkhidmat dan menerajui SMK Seri Hartamas yang semakin cemerlang di Wilayah Persekutuan.

Saya ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru 2020 kepada semua warga SMK Seri Hartamas termasuk ibu bapa yang saya hormati. Selamat Kembali bertugas kepada semua guru-guru dan selamat kembali dengan azam baru kepada semua pelajar SMK Seri Hartamas! Semoga tahun baru 2020 ini memberi lebih banyak kecemerlangan kepada sekolah kita dan membawa keberkatan kepada kita semua.

Pada tahun 2020 ini, visi sekolah adalah SMK Seri Hartamas -sekolah terunggul di peringkat Wilayah Persekutuan dan matlamat sekolah adalah menjadi sekolah cemerlang yang ternama setanding dengan sekolah- sekolah berprestasi tinggi. Untuk itu, pihak pentadbir dan guru-guru perlu proaktif dan bergerak sederap untuk meningkatkan kemenjadian murid di SMK Seri Hartamas. Pada tahun ini juga, saya akan berusaha untuk melengkapkan infrastruktur sekolah bagi memudahkan guru-guru melaksanakan PdPc dengan menggunakan komputer dan LCD Projektor di setiap kelas. Dengan kemudahan menggunakan teknologi dalam kelas, PdPc diharapkan akan lebih relevan dan menarik. Selain melengkapkan kemudahan ICT, kelengkapan kokurikulum dan penambahbaikan sukan juga akan dilaksanakan untuk meningkatkan kecemerlangan sukan dan kokurikulum. Marilah kita sama-sama membawa SMK Seri Hartamas ke tahap yang membanggakan.

"SMK SERI HARTAMAS - PRESTIGIOUS & EXCELLENT"

Sekian.

Suzieany Binti Mohammed Harris
Pengetua , SMK Seri Hartamas.

Ratings

Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.
Render time: 0.02 seconds
3,872,568 unique visits